Penangan Candy Crush

Maaf Atas Penggunaan Kata 'AKU' Pada Yang Lebih Berusia

Pasti semua orang dah tahu dengan permainan yang sangat - sangat hot di App Store, Google Play dan Facebook. Candy Crush Saga. Ya, permainan yang sangat kiut miut dengan cokelat cokelat warna warni tu. Cuma perlu samakan warna atau jenis cekelat, lepas tu pop pop pop pop pop meletup. Seronok!
Tapi hati-hati. Permainan itu ada bahayanya bagi sesetengah pihak atau lebih tepat untuk orang macam aku :P Tak sampai tiga minggu, aku dah habiskan kesemua episod dan jumlah kesemua 365 level mungkin ada lepas ni Candy Crush Saga II atau next level sampai 1000 maybe. I don't know. Hehe -__-  Fuhhhh! Naik juling biji mata ni. Malas nak bangun dari depan laptop salah satu bahaya Candy Crush ni. Bila dah lepas level, nak main lagi main lagi dan terus bermain sampai taksedar dah pukul 3 4 pagi. Bahaya jugak yang ini.


Korang main Candy Crush Saga ni ? Dah level berapa ? Kalau dah habis, sep sikit! Kita geng \( 0 | 0 )/







6 comments :

Cik Mun said...

mun xpenah main pon..hahaha..nnti mun cube ye..

Rosmahusna said...

ghihiii.. nt cube ye cik mun.. best :)

uchovvccnk said...

Aku kat level 410

Watie Zack said...

saya skrg level 433..

Anonymous said...

Saya level 440.. Tgh tggu pihak candy update.. Muka main bln jun 2013..

Nazirah Mohamad said...

baru seminggu abiskan level 515...tgh tgu candy crush d update level lg tinggi...hihi..
jemput singgah blog baru saya jika ada kelapangan masa... :)
http://nazirahpunyablog.blogspot.com/

Copyright © 2011 - 2013 | All Right Reserved by Rosmahusna