pagi jumaat yang indah

Maaf Atas Penggunaan Kata 'AKU' Pada Yang Lebih Berusia

Bismillahirrohmanirrahim.
Dipagi jumaat yang indah ini terima kasih Ya Allah, aku masih diberi kesempatan melihat dunia dan meghirup udara nyaman. Sekali lagi terima kasih Ya Allah.. Cuma pagi ni, aku kurang sihat, selsema..

Redup cuaca pagi ini ibarat redupnya hati ini. Angin sepoi - sepoi bahasa meniup - niup dedaunan.. Dah lama aku tak bersiar - siar di halaman rumah yang indah ni.. Haiiiii, alangkah bagusnya kalau hari - hari aku dapat menikmati indahnya pagi :)

Melihat abah sibuk mencangkul tanah di halaman rumah, mak pula membersihkan.. Anak - anak saudara berlari - lari bermain (:


heppppp ! tahutnyeeeee !!

main pedang - pedang la konon..



kereta lama abah ! :)


P/s : tadi aku ambik betik dengan mak, nak pergi makan.. Bye Bye..

#WW : I heart Big Apple... nyummyyy...

Maaf Atas Penggunaan Kata 'AKU' Pada Yang Lebih Berusia



aku suka perisa Agent O, Alaaaa.. yang tabur - tabur nestum tuuu.. umphhhhh !

p/s : pilihan korang ?

tips diet pemakanan mengikut rasulullah

Maaf Atas Penggunaan Kata 'AKU' Pada Yang Lebih Berusia

TIPS DIET PEMAKANAN MENGIKUT RASULULLAH S.A.W

*Aku tinggalkan makan malam sebab diet , tapi lepas takot nak tinggal >.<

L.O.V.E S.T.O.R.Y ,boleh ke cenggitu ?

Maaf Atas Penggunaan Kata 'AKU' Pada Yang Lebih Berusia

Semua sihat ? Alhamdulillah .
 terima kasih , tak sampai 10 minit berblogwalking dah naik follower walaupun sikit .. eyer la , jelous jugak kan tengok orang lain mencecah angka riban - riban . tapi kena tengok la dari usaha dia jugak kan 

Sem break selama 2 minggu membosan kan tanpa sebarang aktiviti dilakukan , masa kat mentari tak sabar nak balik rumah , tapi bila kat rumah tak tahu nak buat apa.. cuma yang penting , jimat duit belanja , sebab makan dengan mak ..

Love story  ? apa yang love story ? okey , act malam tadi aku tak boleh tidur so aku decide aku memang nak berjaga sampai pagi . har har har *teruk anak dara nihhh . lepas beberapa jam aku termenung sorang , aku pon dapat idea pasal love story ni . apa dia ????







Taraaaa..... aku buat video  nak tengok ?? tapi kami tak comel pun ..

video


hahahaha , inilah hasilnya .. ikhlas dari Rosmahusna  Amirulfazrin




Copyright © 2011 - 2013 | All Right Reserved by Rosmahusna