L.O.V.E S.T.O.R.Y ,boleh ke cenggitu ?

Maaf Atas Penggunaan Kata 'AKU' Pada Yang Lebih Berusia

Semua sihat ? Alhamdulillah .
 terima kasih , tak sampai 10 minit berblogwalking dah naik follower walaupun sikit .. eyer la , jelous jugak kan tengok orang lain mencecah angka riban - riban . tapi kena tengok la dari usaha dia jugak kan 

Sem break selama 2 minggu membosan kan tanpa sebarang aktiviti dilakukan , masa kat mentari tak sabar nak balik rumah , tapi bila kat rumah tak tahu nak buat apa.. cuma yang penting , jimat duit belanja , sebab makan dengan mak ..

Love story  ? apa yang love story ? okey , act malam tadi aku tak boleh tidur so aku decide aku memang nak berjaga sampai pagi . har har har *teruk anak dara nihhh . lepas beberapa jam aku termenung sorang , aku pon dapat idea pasal love story ni . apa dia ????







Taraaaa..... aku buat video  nak tengok ?? tapi kami tak comel pun ..



hahahaha , inilah hasilnya .. ikhlas dari Rosmahusna  Amirulfazrin




6 comments :

HanaNabihah said...

Ngeh ngeh~ Hana pun penah buat vid jugak tp psal sad ending love story. Gara-gara kuciwa clash. Bila ingat balik terasa sengal pn ade. haha

una pedora said...

hahahaha , itu lah kann . bosan punya pasall ..

Cik Yaya said...

amboi love story dierr....
hehe..
sweet je..bile nak langsung?
^,^

una pedora said...

hahahaha . lansung ape ni ?? *buat-buat tak paham ..
insyaALLAH , lepas dapat diploma nt :)

amy syahiera said...

wahh ! creative nye sys ,
sweet je ,
semoga kekal sampai syurga :)

una pedora said...

amy : xkreatif pon.. yang ni je mampu .. harap mcm tu lah, Aminn :)

Copyright © 2011 - 2013 | All Right Reserved by Rosmahusna