Kau ilham ku cover by una

Maaf Atas Penggunaan Kata 'AKU' Pada Yang Lebih Berusia


Hai! Sekian lama dah tak petik mahupun sentuh inikan pulak nak peluk-peluk gitar, terasa kerinduan itu bila duduk kat bilik ni sensorang housemate semua balik tinggalkan aku T_T dah petik-petik tu kan terus rasa nak cover lagu, dah tu rasa nak record, dah tuuuu taraaaa. Jadilah video yang takseberapa ni. Btw, video ni dah record tiga hari yang lepas, niat dihati taknak pun upload kat Youtube, tapi tak lepas-lepas nak upload kat blog, akhirnya pasrah dan menyerah jela upload kat Youtube -___- Buat blogger-blogger semua, terimalah kau ilham ku nyanyian asal man bai dan dinyanyikan semula oleh Rosmahusna. Sorry sangat, suara gitar video semua out habis tapi poyo nak upload jugak. Hehee.. Komen lah ye.

Dah terserlah kegemukan kat situuu :P

Buat yang support, Tengs sangat-sangat.. Tapi buat yang rasa menyampah, nak muntah atau tahap nak hantuk kepala kat dinding bila tengok video ni, Sorry morry sorry morry ;)

Sebelum terlupa, Happy Mother's Day! Orang sayang mak sangat-sangat! Mak lah segala-galanya untuk orang! Mak lah mak paling kuat dan terbaik kat dunia ni!


P/s : Typo lah dekat nama penyanyi asal dalam video tu. Maaf maaf maaf maaf maaf :)

8 comments :

Fatihah Nazri said...

teringinnya nak main gitar.tp siyes ckp..cik teha x ske dgr lagu ni.sbb ada peristiwa yg agk bodoh.batch skolah cik teha semua tak suka dan akn gelak tiap kali dgr lagu ni.btw,nice :) selalu lah ke blog cik teha ye :)

Kiera Znddin said...

Dushhh! Gentle jealous tengok orang main guitar! Alahaiii ~ btw, nice cover sis :D

Rosmahusna said...

@Fatihah Nazri kihkihkih.. tak tahu pulak ci kteha xsuke, una pun tau kod2 basic aje... tengs tgok :)

Rosmahusna said...

@Kiera Znddin hehe tengs dear! kalau jelous kne blaja jugak tau! :)

Nabilah Nasir said...

hurm...not bad :) comey je suara XD

Rosmahusna said...

Nabilah, terima kasih!

Normi Nieza said...

i-city ke tu?hehe

Rosmahusna said...

ha'ah,sllu bkelah dekat icity :)

Copyright © 2011 - 2013 | All Right Reserved by Rosmahusna