dah 400 follower

Maaf Atas Penggunaan Kata 'AKU' Pada Yang Lebih Berusia

Semenjak 3 hari ni aku berblogwalking gile gile punya blogwalking ,  Alhamdulillah .. bilangan follower blog @unapedora dah mencecah 400 follower , kembang kempis hidung yang sedia kembang ni menahan sedih yang happy .. Ehh , aku cakap pasal ape ni =.= motif ? .


Dah setahun tujuh bulan aku berkecimpung dalam dunia blog ni ,bukan senang nak dapat follower macam ni "nasib kau la blog dapat tuan pemalas 


Macam - macam cerita aku baca  .. seram , ngeri , sedih , happy , kecewa putus cinta . Ehh , macam - macam la .. 


Di kesempatan ni , aku nak ucapkan berjuta  juta juta ribuan + ratusan terima kasih kepada kawan blogger yang sudi follow blog aku yang sengal sengal ubi ni :) 


jom kita review  follower ke 400 


yeahh , itu dia follower bertuah kita , TROUBLE SOUL .. dia ni pink addict macam aku , ehehehehe...


tengok header dia pun dah tau , comell


so , tunggu ape lagi .. cepat cepat , ramai - ramai terjah blog diaa n follow sekali ..  > klik sini <

selamat berblogging 


P/s : tadi aku ikut mak aku pergi bayar saman , ayah aku merempit lebih 22km/j dari had laju yang ditetapkan , hewheww :P



3 comments :

Boni JLL3 said...

ok.. lagi satu, saya nak bagi tips kat awak.. awak try ping entri kat apesal.com, blogr.my, dan juga group2 kat fb. InsyaAllah akan lebih ramai yang selalu terjah blog ni.. amalkan hari2.

syazana.not.single said...

tahniah.
keep blogging keyh.
;)

una pedora said...

ouh , mcm tu .. teriam kasih boni :)

syaza : terima kasih jugak :)

Copyright © 2011 - 2013 | All Right Reserved by Rosmahusna