kerjaaaaa !!!

Maaf Atas Penggunaan Kata 'AKU' Pada Yang Lebih Berusia


Riiiiiiiinnnnnnnnnnddddddddddddddddduuuuuu !! rasa nak jerit kuat - kuat , rindu sangat - sangat !
Dah lama tak update blog , selama ni cuma dapat online kat cc . Alhamdulillah sekarang ni , makcik aku dah pasang wifi kat rumah , ehhh .. happy kemain diorang termasuk aku (: Esok bermulalah aku sebagai seorang pekerja tetap di 7e . Insyaallah , takda malas - malas lagi ! Wake up una , asek nak ponteng kerja je , macam mana nak senang (: Gaji basic 700 , okey la tu kan .. aku tak pernah pegang duit banyak tu lagii . huuu :p Selang beberapa hari aku pergi computer test lesen . harap - harap semuanya okeyy ! takotttt !!!!!
Eh , dah tak pakai classic template lagi ?? hee , tadi bukak myraazza punya blog , tengok comel pulak dia pakai simple template . terus hati ni rasa nak buat jugak . bukan susah , bila boring nanti tukar la lain  . tapi dah tak larat nak edit lagi , ni je yang mampu ! hew heww...

macam mana dengan hati ??
Duduk kat ipoh seronokk , hati aku tak pernah rasa sedih . Sumpah ! sentiasa ceria , Ehh cuma dah perasan sekarang hati ni semakin kuat cemburu pada amer . tak tahu kenapa ! lgi satu susah hati takda duit . erkk >.<

6 comments :

gadissepet ♥ said...

wahh ade myyra azza lagi :) haha. Knp cemburu dgn bang mer :'/

una pedora said...

:) , ntah lahh :s

iema ツ said...

huhu .. cemburu tanda syg .. hee ~ :)

una pedora said...

hee , eima . sudah pasti !
pastu mula lah hati ni pikir yang bukan2 aje , bukan tak pecaya kat dia . tapi cme bjge2 , sbb skrg da krang mcj ..

iema ツ said...

oo . haha.. sama la kita :)

una pedora said...

:(..

Copyright © 2011 - 2013 | All Right Reserved by Rosmahusna