Documentating to look back!

Maaf Atas Penggunaan Kata 'AKU' Pada Yang Lebih Berusia

Ya Allah..
Terima kasih kerana masih memberi keizinan untuk aku menulis entry untuk tahun 2016 ini.
Terima kasih untuk memberi peluang organ ku berfungsi dengan baik, bernafas dengan lancar.
Syukur..
Alhamdulillah..

Dah setahun blog ni terbiar sebab tuan tanah lupa password.

Dan Alhamdulillah, harini ni dah 9 bulan memegang status sebagai Puan. Ye, aku Puan Rosmahusna dan bakal bergelar seorang ibu taklama lagi. Syukur Ya Allah.

28Minggu 3hari,
Terima  kasih hadir dalam rahim ibu. Saat pertama kali ibu dapat tahu, ibu lah orang yang paling happy sekali tauuu.. Rasa nak lompat-lompat atas katil sambil kejut ayah.. Bangun lah ayah, tengok UPT tu.. Posotif Alhamdulillah. Sekarang anak ibu dah besar, tiap masa kick ibu. Ibu geram tauuuu..
Semoga membesar dengan sihat,kuat, cerdik, jadi anak soleh solehah ye sayang. Gender Insyaallah baby girl. Tapi ayah cakap jangan harap nak beli skirt or baju pink , tunggu keluar baru beli.
Moga Allah permudahkan urusan anak dan ibu. Lindungi anak ibu. Keluar dengan mudah dan selamat.

4 December 2015,
Selamat diijab kabul.

5 December 2015,
Majlis sandng sebelah aku.

12 December 2015,
Majlis sanding sebelah suami.





















1 comment :

Julia Tarmidi said...

Salam singgah dan follow sini :)

Anda dijemput join segmen GA sy,

http://www.akuseorangtraveler.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

Copyright © 2011 - 2013 | All Right Reserved by Rosmahusna